Örömmel tölt el, ha egy étel textúrái tökéletesek. Tudunk őszintén örülni, ha a tányéron a köret színe harmonizál a húséval. Lenyűgözve hallgatjuk a magas szakácsművészet remekül csengő francia, olasz vagy akár japán szakkifejezéseit… szeretjük a Fine Diningot, tényleg. Csak mi nem csináljuk.

Amit mi sütünk-főzünk lelkesen: olyan ételek, amelyek bármelyikéből egy adag bőven elég, hogy az éhség csak távoli ködös emlék legyen. Hisszük, hogy a tartalmas étkezéshez az éhes embernek klasszikus ízekre van szüksége – és mi ebben tudunk segíteni.

Macerás otthon csülköt sütni? Túl sokáig tart a töltött káposzta elkészítése? Nincs minden hozzávaló a konyhában a rakott krumplihoz? Szerencsére nekünk mindehhez a kedvünk, a kemencénk és a képességeink is adottak. Abban az esetben pedig, ha valami „könnyedebb” esne jól, akár gyrossal is szolgálhatunk – de előre szólunk: ez sem éppen diétás adag!

Házias ételeket otthon esik a legjobban fogyasztani, ezért nem is bonyolítjuk senki dolgát azzal, hogy étterembe kelljen ezekért mennie: kizárólag házhoz szállítjuk. 🙂